2018: From MUAH to MOM

Een lastig onderwerp waar ik toch een artikel kort aan wil toewijden: mijn transitie naar moeder.

Mental breakdowns, stemmingswisselingen, doelen bijstellen, jezelf terug vinden, te hoge verwachtingen, niks gedaan krijgen – allemaal dingen waar ik in 2018 mee heb moeten strijden. De ene keer ging het beter dan andere keren.

Het leven als flexibele MUAH is over het algemeen al best zwaar, maar als kersverse moeder begrijp ik hoe moeilijk een flexibele leven te combineren is met de komst van een baby. Omdat het internet al vol staat met moeders die hun processen beschrijven, wil ik een artikel aanraden voor de mensen die graag willen weten hoe ik me er nu bij voel: http://blog.parentlifenetwork.com/motherhood-and-the-art-of-letting-go/

Ik heb dus alles op nul gezet in mijn leven en wil in 2019 in kleine stappen vooruit komen. Hopelijk zal ik meer passen binnen mijn ‘nieuwe onflexibele ik’.

Voor alle kersverse moeders: ik voel met jullie mee en ik hoop dat je jouw weg terug vindt naar de ideale ik. Voor alle andere lezers: ik hoop dat jullie wat meer over mij hebben kunnen lezen en begrijpen in welke fase ik nu zit. Ik bid voor een ieder op een geweldig nieuwjaar waarin God alle obstakels mag vergemakkelijken!