Lente/zomer trend 2018

Met het oog op de M.A.C counter, ga ik de meest opvallende trends noemen. Natuurlijk is het leuk om deze te kennen, maar voel je vooral geïnspireerd om de elementen eruit over te nemen die bij jouw make-up stijl past! Hoewel trends elk seizoen veranderen, zijn hier ook gelijkenissen in te vinden.

 • Highlight your cheeks to the moon and back.
  Een trend wat vorig jaar en het jaar ervoor heel populair werd en inmiddels heeft iedereen wel iets ervan staan: een highlighter. Je hebt deze in vloeibare, creme- of poedervorm, maar ik denk dat de poeders toch het meest populair zijn. Kennen jullie the ‘HYPER REAL GLOW’ palettes al in #Get It Glowin’ & #Flash + Awe? Ze kosten €39,50, bestaan uit 3 verschillende tinten en zijn gemakkelijk op te bouwen in dekking. Een link met een boomerang van deze palettes.
 • Spray, spray, spray!
  Dit product bestaat al heel lang op de markt, maar ik denk dat het nu meer gebruikt wordt vanwege de bovenstaande trend. Let me explain: een make-up spray zoals Fix + zorgt ervoor dat de make-up niet meer op de huid blijft liggen, maar intrekt. Met de opkomst van poeder highlighters bijvoorbeeld, blijkt het liggen op de huid minder fraai te zijn en maakt zoiets simpels als een make-up spray het effect ervan beter. Voorheen was dit een trucje dat alleen bekend was bij the ‘pro-artists’, maar tegenwoordig weet iedereen waar deze voor dient. Fix + gebruik je voor het starten aan jouw make-up routine en als afsluiter. Deze lente bracht M.A.C bovendien verfrissende geuren uit voor de Fix + (Kokosnoot, Rozen en Lavendel). In de zomer werden er nog 3 prachtige aanvullingen gedaan. De eerste 2: Fix + Strobe met de tinten #Pinklite #Goldlite. Beide bieden een glanzende finish en past dus perfect bij onze ‘glowy’ trend.  Én de Fix + matte, perfect voor vettige huidstypes zoals de mijne. Een fles van 100ml kost €17,50, de travelsize (30ml) €13,00 Heb jij al een prettige make-up spray in jouw bezit? Ik heb inmiddels de #Goldlite, #Matte en de normale in mijn stash en geniet van de afwisseling. Bij de #goldlite moet ik echter oppassen, je wilt geen subtiele glow op de kleding krijgen. 😉
 • Holographic lipgloss.
  Na de metallic’s is men toch op zoek naar iets nieuws. De holografische lipglossjes bieden hier een uitkomst op. De kleur lijkt in het flesje iets, maar is wat anders afhankelijk van de belichting! Ben jij deze al tegengekomen in je make-up hunt?
 • Dazzle your look up.
  Een element van glitter in jouw look, tilt het naar de volgende level. Een glitter eyeliner, losse glitters op het gezicht of een dazzleshadow. Draag jij ook glitters in jouw looks? Of bewaar je die voor de aankomende festivallen/concerten of andere gelegenheden?
 • Add color to your look using eyeliner.
  Dit is een trend wat altijd terug zal blijven komen – groene, blauwe, zilveren of gouden liquid eyeliner. Maar ook potloodliners op de onderste oogleden in een felle kleur. Draag jij al meer kleur in jouw eyeliner deze lente?
 • Use your favorite M.A.C GIRLS personality.
  Iedere M.A.C Girl heeft haar unieke wensen. Heb je in de winkel al gekeken naar de verschillende karakters? Mijn favoriet is zonder twijfel de Mischief Minx. Voor mij zijn de warme aardetinten tijdloos, klassiek en prachtig bij mijn medium-tan huid. Ik kan er subtiele én uitgebreide oogschaduwlooks mee creeeren.