Timeless Favorites

Al langere tijd dacht ik eraan dit artikel te schrijven! Nu pas kom ik er echt aan toe. Daarom heb ik meteen een iPhone 6 foto gemaakt van de betreffende producten (ja, ze zijn écht op!).

We worden elke dag overspoeld met een stroom aan oude, nieuwe producten, hypes en producten waar we gemakkelijk langs lopen en verder geen aandacht aan besteden. Zo liet ik mezelf freestylen om te ontdekken wat voor product junkie ik zelf was.

Ik merk op aan mezelf dat een aantal producten herhaaldelijk toch worden aangeschaft, zelfs áls ik ondertussen die producten varieer.

Mijn stabiele producten in mijn uiterlijke verzorgingsroutine zijn:

  1. Mijn gezichtsborstel – Clarasonic Mia 2;
  2. Kruidvat Reinigingsgel – droge & gevoelige huid;
  3. Kruidvat Oog Make-up Remover 2 phases.

Mijn Mia 2 kennen jullie al uit mijn eerdere review. Deze heb ik gelinkt aan de tekst en kun je daar nog beter leren kennen. Wat ik ter onderhoud nog steeds doe aan mijn borstel, is het vervangen van de borstelkop voor €25,65 te vinden in ICI Paris XL. Sinds ik als MUA in de MAC-counter werk, benut ik deze nog meer!

De reinigingsgel van Kruidvat doe ik niet op mijn Mia 2, maar gebruik ik ervóór om de grootste make-upoppervlakten weg te spoelen onder de douche. Het kost €1,49 en verwijdert gemakkelijk grote oppervlaktes. Erna gebruik ik een andere reinigingsgel op de Mia 2 (dit is elke maand een andere) om grondiger alle restanten te verwijderen.

Na het douchen (ik weet dat het een aparte volgorde is haha) verwijder ik mijn oog- en lipmake-up restanten met de Kruidvat oogmake-up remover (2 phases).

Desondanks dat ik verschillende producten heb geprobeerd, blijven deze 3 producten mijn stabiele producten. Ik kan niet zonder ze en heb altijd een voorraad ervan in huis. Alle andere producten wissel ik in mijn routine af.

Wat zijn jullie stabiele beautyproducten?