Over

Mijn naam is Chehenaz, MUA (ANBOS gediplomeerd), gecertificeerd hairstylist. Ben islamitisch, geboren en getogen in Amsterdam en hoop veelal daar aan de slag te kunnen met vrouwen van alle leeftijden. Alle vrouwen die zichzelf een dagje in de watten wensen te leggen met persoonlijke verzorging, wil ik die kans geven.

R&C Visagie is de naam waar ik visagieopdrachten mee uitvoer. R&C Visagie wordt als onderneming ingezet voor photoshoots, feestelijke make-up, filmscènes en fashionshows. Om te kunnen werken als MUA (make-up artist) en basic hairstylist heb ik een opleiding gevolgd bij ‘Art of Colors’. Meer informatie over mijn visagie- en basic hairstyling achtergrond kunt u vinden op: http://www.artofcolors.nl/  Ter verdieping in de bruidsstyling, ben ik tevens gecertificeerd voor het maken van bruidskapsels. Mijn training heb ik afgerond aan the Bridal Academy: www.thebridalacademy.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte en neem een kijkje achter de schermen met R&C Visagie.