Voorwaarden

Altevorens gebruik te maken van de diensten van R&C Visagie, is het van belang de voorwaarden door te nemen. Hieronder staan ze opgesomd en zijn ook in PDF-formaat verkrijgbaar. Door een dienst aan te vragen van R&C Visagie, geeft u akkoord op de onderstaande voorwaarden.

1. De diensten van R&C Visagie zijn uitsluitend bedoeld voor vrouwen of meisjes.

2. De minimale leeftijd van een klant of deelnemer is 12 jaar.

3. De opdrachtgever, klant of deelnemer is zelf verantwoordelijk voor eventuele allergiën of reacties op de make-up- en/of haardiensten. Als freelancer zorgt R&C Visagie voor hygiënisch gebruik van de producten. Alle nazorg (reiniging na een dienst) is verantwoordelijkheid van de betreffende persoon.

4. R&C Visagie wordt niet gesponsord door merken die gebruikt of genoemd worden.

5. Alle visagie- en haardiensten dienen minimaal twee weken van te voren te worden aangevraagd.

6. Bij workshops dient u zich minimaal 24 uur van te voren af te melden.

7. Aanmelding is verplicht bij workshops.

8. Voor het gebruikmaken van workshops dient contant betaald te worden op de betreffende dag.

9. Annulering overige diensten minimaal 48 uren van te voren.

10. Bij workshops worden er foto’s gemaakt ter promotie van R&C Visagie. Bij bezwaar graag mondeling/schriftelijk vermelden.

11. Bij workshops dienen de ruimtes netjes achter gelaten te worden en gelden algemene normen en waarden.

12. Bij workshops op locatie dient de betreffende klant voorzieningen te hebben zoals minimaal een tafel en stoelen afhankelijk van het aantal personen. Iedere persoon moet op een stoel kunnen zitten en aan tafel voldoende beweegruimte hebben om zichzelf te kunnen opmaken.

13. Bij visagieafspraken dient de klant geen make-up op te hebben. Draagt de klant make-up, dan kan R&C Visagie extra kosten in rekening brengen voor het reinigen.

14. Bij haarstyling afspraken dient de klant tussen 24 – 48 uur van te voren de haren goed te hebben gewassen met minimaal shampoo. Conditioner is niet noodzakelijk en bovendien niet gewenst bij klanten met een vettige haartype. Let op dat gekruld haar vantevoren gestijld is of stijl geföhnd is. Er worden extra kosten in rekening gebracht wanneer R&C Visagie de haren moet föhnen (te noemen €15,00).

15. R&C Visagie is niet aansprakelijk voor wonden/reacties die optreden bij of na het uitvoeren van de haarstyling.

16. R&C Visagie adviseert nadrukkelijk om touch-up materiaal als back-up mee te hebben indien een klant een vettige huids- of haartype heeft. R&C Visagie is niet verantwoordelijk voor veranderingen die optreden in de make-up of haarstyling.

17. R&C Visagie brengt administratiekosten in rekening bij boekingen. Indien deze last-minute worden afgezegd, worden deze kosten in rekening gebracht. Per opdracht kan dit bedrag verschillen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte en neem een kijkje achter de schermen met R&C Visagie.