M.A.C x Padma Lakshmi – lippenstiften

Omdat ik tegenwoordig houd van afwisseling, probeer ik dit terug te laten komen in mijn blog. Het artikel van vandaag is een product review/eerste indruk. Dit n.a.v. een verzoek vanuit mijn vriendenkring die ik met alle plezier uitvoer.

Disclaimer: Ik ben niet betaald voor dit artikel en de gebruikte producten heb ik gekocht (nee – niet met personeelskorting o.i.d.).

De M.A.C x Padma Lakshmi (oftewel een samenwerking met Padma) is een brede collectie, waarvan de hulzen/verpakkingen om van te kwijlen zijn. Deze collectie had gerust in de kerstlanceringen plaats kunnen nemen, zo adembenedend is het! Ik ben een zekere (niet bescheiden) bollywood-glam lover en haar collectie past zeker bij dat gevoel. Het was voor mij meteen een eyecatcher.

De collectie bestaat uit:

  • zes lippenstiften
  • één cremesheen glass (crémige lipgloss)
  • twee eyeshadow palettes
  • drie eyepencils
  • twee powderblushes (met elk twee tinten)
  • een schuin afgesneden contourkwast
  • twee oogschaduwkwasten in één (dus in totaal 4 borstels aan 2 kwasten).

Toen deze collectie online kwam (nee – helaas niet bij mij in de counter 🙁 ), wilde ik meteen twee lippenstiften bestellen. Helaas liep de website op mijn iPhone constant vast. Uiteindelijk is het gelukt via mijn Ipad te bestellen. Ik plaatste mijn bestelling op 22 maart en kreeg het 23 maart al binnen!

Padma Lakshmi Lipstick #Apricot Gold
Deze lippenstift kost €19,50 en heeft een ‘amplified’ afwerking. De website beschrijft het als een ‘midtone peach nude’. Het trok mij aan vanwege de kleur: een warme ondertoon nude lippenstift –  het bevat oud roze, maar ook oranje- en bruintinten. Perfect dus voor mijn NC41-NW33 huidskleur. Een amplified lippenstift is sterk gepigmenteerd qua kleurdekking én voelt romig op de lippen. Alles wat ik in een lipstick wens met mijn droge lippen! Deze kleur doet mij denken aan de M.A.C #Mocha lippenstift en #Smoked Almond liptensity.

Padma Lakshmi Lipstick #Nude Fudge

Deze lippenstift kost €19,50 en heeft een matte afwerking. De website beschrijft het als een ‘midtone neutral’. Aan de beschrijving van de website, zou je deze kleur helemaal niet speciaal vinden. Maar als je een beetje houdt van nude kleuren maar een tan huidskleur hebt, dan zul je het volgende wel herkennen: een nude lipstick dragen zonder lipliner lukt zelden omdat de kleuren er dan ‘flets‘ uitzien. Bij deze type lipstick heb je dat juist niet én ziet het er heel degelijk uit! Het doet me denken aan een combinatie van de M.A.C #Brick-O-La, #Creme in Your Coffee en #Paramount. Deze lipstick bevat bruin, bordeaux en oudroze tinten op mijn huid.

Aanraders?

Tot slot – de grote vraag: raad ik deze producten aan? Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen online. Ik was al verkocht bij de hulzen. Mocht je nou de kleuren al bezitten die ik heb genoemd (equivalenten), lijkt het mij dubbel deze te bezitten. Heb je die echter niet, dan raad ik je deze kleuren van harte aan!