Upgrade your lip-game!

Dit product is niet bij iedereen bekend. Sterker nog; velen denken dat het een synoniem is voor Labello… Maar ik verzeker je, dat is het absoluut niet.

Wat is het?

Ik bedoel namelijk de M.A.C. prep + prime lip of de lipprimer. Verkrijgbaar in alle M.A.C. filialen (ook online bij Douglas & Hudson’s Bay) is dit product. Het kost een flinke duit (€18,50), maar is het zo erg waard! Waarom? Lees snel verder!

Je kunt zien dat ik het elke dag gebruik! Dit is inmiddels mijn derde lipprimer in een jaar tijd! <3 <3 <3

Omdat 2017 vooral bestond uit retromatte (liquid)- en metallic- lipsticks, kregen onze lippen aardig wat ‘droogte’ te verduren. Beide trends gaan gepaard met redelijk droge formules. Zo kunnen metallic lipsticks een korrelig structuur hebben (niet alle metallic lipsticks hebben dat hoor 😉 ) en zijn retromattes nog droger dan de reguliere matte lipsticks.

Een oplossing daarop??? Natuurlijk de lipprimer. En vanzelfsprekend is alleen een lipprimer niet voldoende voor mooie lippen. Een lipscrub (2-3 keer per week) en een hydraterende lippenverzorging zijn daarbij essentieel.

Lipscrubtious by M.A.C. Cosmetics

De lipprimer kun je zien als een hydraterende crème voor de lippen. Het trekt écht in de lippen, vult de lijnen op en maakt de lipstick langhoudend. Een extraatje is dat de drogere formules lekkerder uitsmeren.

In short: 2-3 keer in de week een lipscrub gebruiken, elke avond een lippenbalsem op na het reinigen van jouw make-up en elke dag de lipprimer onder jouw favoriete lipcombinatie. Hiermee krijg je zachte lippen en ben je EINDELIJK VERLOST van die vervelende velletjes. Dus haal de lipsticks weer tevoorschijn uit de lades en smeren maar!

Van links naar rechts: stap 1. lip scrubtious, stap 2. lipconditioner, stap 3. prep + prime lip.

Ben je nog niet overtuigd? Kom dan gezellig langs in jouw nabije M.A.C.-counter en vraag of je het kunt uitproberen!