Wimpers plakken

Omdat ik nu in een make-up winkel werk, merk ik op waar de valkuilen liggen voor de meeste damens: het opplakken van wimpers is een van de moeilijkste make-up onderdelen. Én logisch ook: wimpers kunnen je look helemaal afwerken, maar dan moet je niet de wimper verkeerd opplakken. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende wimperstijlen en weet iedereen naderhand wel waar je nep-wimpers kan kopen. In een ander artikel heb ik het uitvoerig gehad over welke verschillende wimpers er zijn en wat mijn aanbevelingen zijn. Maar hoe kun je ze het beste opplakken zonder lijm over je hele oog heen te krijgen? In het filmpje hieronder laat ik zien hoe ik wimpers bij mezelf opplak.

Lashes: Red Cherry Lashes #Birmingham

Lashapplicator: Red Cherry Lashes Applicator (Boozyshop) & ik gebruik de Japonesque Applicator (Camera Ready Cosmetics).

Lashglue/wimperlijm: DUO Brush-On Lash Addhesive #Clear (LashAddict).

Eyeliner: NYX Matte Liquid Eyeliner

Mascara: Clinique High Lengths

Voorbereiding: Optioneel kun je je wimpers krullen met een wimperkruller (zowel je eigen als de nep-wimpers). Een dun lijntje eyeliner vergemakkelijkt de applicatie en een dunne laag mascara. Kijk zelf hoe gemakkelijk je dit kunt aanbrengen!

Mocht je het moeilijk vinden, kom dan naar een van de workshops die ik in december 2017 organiseer. Er zijn 4 mogelijkheden (2 weekenden en 2 doordeweekse dagen). Hier kun je aangeven of je erbij wil zijn: https://www.facebook.com/events/1736380319991781/